mia anderberg

Filma kossor

Det bästa med mitt jobb är att jag får se och vara med om så oändligt fantastiska saker som jag aldrig annars fått se. En av dessa kul saker är att filma reklamfilm med kor. Att jobba med kor kräver ett visst mått av tålamod, en stor dos humor och mycket kärlek och nyfikenhet. Något som de flesta i vårt filmteam King Edward och reklambyrån The Fan Club är utrustade med.

Humor behövs delvis för att halva vårt team är inhyrt från Danmark. Och där… ja där betyder kossa något helt annat än här…. Så när vi står och ropar in kossorna så vrider sig halva teamet i ångestskratt.

Kärlek och nyfikenhet därför att här på Gunnaröds Gård fick jag se en kalv som var bara 20 minuter gammal leta efter sin mammas spenar med mjölk.

Nyfikenhet för att här fick jag lära mig allt om ekologisk mjölkproduktion.

Kärlek för att här fick jag opastoriserad mjölk som hade mjölkats samma morgon på gården. Mjölk som jag tog med hem till mina barn. Det kändes som att bära hem diamanter i nyttighet. Gräddmustachen var bred.

Det blev slutligen en film för Skånemejerier och nu är det dax igen. Ska bli riktigt kul. Mycket att fixa.

Så denna vecka blir mitt liv en blandning av att hitta rätt kaffekoppar, rätt skålar till yogurten, rätt bricka, rätt blus till bondfrun och boka modell till mitt jobb för Yourlife som jag plåtar nästa vecka, hänga i hop ett jobb med alla kläder i alla de 10 kartongerna som anlänt hem till mig fyllda med vårkläder och på toppen skriva en text till Family Living…..

Och vara mamma….

Korumpor i juni

Korumpor i juni

Den nyfödda kalven

Den nyfödda kalven

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: