mia anderberg

Vill ha byxor!!

Mitt hemma kontor är nu helt belägrat av kartonger med vårkläder. Nu ska de gå ner och öppnas…. och så ska jag hänga i hop ett fantastiskt modejobb för Yourlife#3. ”Vårfavoriter”. Det kommer nog att bli svårt att välja för det fanns verkligen så mycket fint i vårkollektionerna.

På tisdag är det dax för fotograferingen. Vi ska vara på Kronovalls Vinslott. Och jag ska äntligen jobba med fantastiska Anka Bardeleben. Hon är med i samma agentur som jag men vi har aldrig lyckats att få i hop ett jobb. Förrän nu. Hon flyger in från London för att sen flyga tillbaka hem till Berlin. Det ska bli riktigt kul! Nu ska vi bara hitta rätt modell också… och boka kamera och boka ljus…. och…

Mycket att tänka på…. och på fredag är det filmning av produkter för Skånemejerier och allt som ska fixas inför det och filmningen av kor och bönder nästa fredag. Ja också var det den där texten för Family Living… Livet som stylist är en blandning av flyttgubbe(vi bär väldigt mycket) och projektledare(många bollar i luften är vi experter på) och någonstans där på vägen är det lite fashion och glassigt… och lite kreativt.

Så nu ner och öppna kartonger.lådor

Många undrar om man inte vill ha alla saker som vi får låna för att fotografera. Näää.. faktiskt inte. Man får lite överdos av kläder när man jobbar som stylist. Och många gånger har man tröttnat på plaggen när de kommer ut i butik.

Men ibland så fastnar något plagg på hjärnbalken och man kan inte släppa. I somras stylade jag ett jobb för Plaza Kvinna där jag använde ett par svarta byxor, tights med guldstreck från Designers Remix Dem har jag fortfarande inte glömt.

guldbyxa2

Byxa från Designers Remix, jacka Sand, guldlamélinne, Top Shop

Fotograf: Mikael Schulz

Stylist: Mia Anderberg

Hår och make up: Helen Borg

Modell: Ali/IMG

För Plaza Kvinna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: