mia anderberg

Thailand tips

Har ni fått nog av snö och julemys nu? Längtar ni bort till en tropisk strand? Men ta och lämna allt och res till Thailand. Underbara vackra vänliga Thailand.

För 5 veckor sedan kom jag hem från Thailand. Tre veckor i sol och monsunregn. Tre veckor med familjen och svågerns familj. Underbart och ett skönt avhopp från vardagen. Bangkok, Koh Lipe och ett snabbesök på Langkawi. Detta inkluderade dock även tre veckor med restaurangbesök tre gånger om dagen med 4 barn. Well…… nästa gång hyr vi nog ett hus…

Jag har varit på Koh Lipe tidigare och älskat det. Just nu genom går ön en period av förändring och det är en del byggen men den sköna enkla känslan finns kvar, ett tag till i alla fall….

Vi bodde även denna gång på Castaway Resort. Snygga, enkla, fräscha bungalows på stranden.

IMG_1328

IMG_1327

Steve och Jay som varit med och byggt upp Castaway har nu tagit sig an udden på Sunrise Beach. Här har de byggt upp Serendipity, ett vackert resort som är lite lyxigare, lite finare, lite mer. De har med varsam hand byggt upp bunglows i djungeln utan att förstöra dess flora och fauna. Här blir man istället en del av djungeln. På natten lyssnar man på grodor och syrsor som lever utanför. Stora vackra myggnät över sängen får dig att känna som att man är med i ”Mitt Afrika”. En vacker och sensuell känsla. På morgonen vaknar man och går ut på en stor terass och blickar hela vägen till Malaysia.

Vi bodde här en natt och älskade det!

IMG_0420

IMG_0414

Morgon på Serendipity.

Och när du nu är där, tänk på solen! Och speciellt känsligt är bröstet. Jag blev helt förälskad i denna oljebaserade spray med solfaktor 30 från Dermalogica. Vattenfast och så lätt att spraya på både bröst och den där biten på ryggen ni vet som man alltid glömmer för att man inte når.

Så där! Dröm dig bort eller kasta dig på datorn och boka något någonstans! Och glöm inte att packa lite…. bara lite… för du behöver inte så mycket för det är såååååå varmt. 5 bikinis 2 klänningar och lite trosor sen är det klart….

god jul kära väninnor!

IMG_1365

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: