mia anderberg

Snygga Mad Men

Jag och min man är tokiga i Mad Men och håller nu på att se fjärde säsongen. Det har hunnit bli 1965 och alla är sååå snygga fortfarande. Coola coola 60 tal. Kvinnorna är så snyggt dressade. Och det är så härligt att se hur former tas fram i stället för att bantas bort. Jag vill vara Joan Halloway. Den rödhåriga sekreteraren.

Till min stora glädje så gör HM en kollektion som kommer ut i mars. Den har alla former från Mad Mens kvinnor. Den kommer endast att säljas på nätet . Den ska jag köpa! Jag lär få börja med denna body ur kollektionen för att få rätt form.

Body HM

Just nu håller jag på att plocka i hop alla saker som jag behöver för mina jobb som jag ska fotografera i Miami. I dag var jag på HMs presskontor och det var så underbart. Så mycket fint kommer. Där i bland den snygga Mad Men delen. Mycket kommer bara i vissa butiker men också på nätet. Kolla alltid in hm.com

Det var svårt att välja bland allt fint men till sist såg min klädstång ut så här. Om några dagar när allt hamnat hemma hos mig och jag ska börja hänga i hop mitt jobb för Yourlife så kommer fler bilder på snygga Mad Men kollektionen.

Annonser

5 comments

 1. mias-mode

  Ja visst är den underbar! Du skulle se kollektionen. Fantastiska klänningar och kjolar.
  Jag väntar på exakt svar om detta. De sa mars på presskontoret. Återkommer med svar på¨måndag.

 2. Renas

  Hej Mia!

  För det första ville jag bara säga att du har en jätte fin blogg, som man kan hämta mycket inspiration ifrån. Jag tänkte fråga dig hur du tyckte att den bodyn från hm var i storleken, ska man ta en storlek större än vad man har och är man mellan två storlekar ska man ta den mindre eller större?

  Med vänlig hälsning
  Renas

 3. mias-mode

  Hej renas!
  tack för bra respons!
  Jag har inte själv provat bodyn. Fick låna hem pressprovet till en fotografering i en storlek som mest bara passar små modeller. Men jag vet att deras kampanj är fotograferad med en tjej i storlek 42 och hon var jättesnygg i den. H&M har en tendens att ha lite små storlekar tycker jag. Så jag hade nog tagit den aningens större. Det beror också lite på om du har små eller stora bröst. Den såg väldigt liten ut i bysten.
  Och jag hoppas att du sett att denna kollektion endast går att köpa på hm.com.
  Lycka till!
  /mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: