mia anderberg

Casting klar

Nu är jag tillbaka hemma i Bal Harbour där vi bor hos min kompis Camilla. Vi har haft casting nere på James Avenue. Det ösregnade.. ja verkligen ösregnade en hel timme innan castingen så alla modeller kom dyngsura i håret och de fick vada i sina Louboutin genom en sjö på gatan utanför hotellet. Stackarna…… Själv hade jag gummistövlar som jag lånat. That´s fashion for you….

Det kom 26 tjejer. Och vi ska ha 4 st. Tjejer från hela USA och några från Slovakien och Ryssland. Bara en tjej var från Miami.

När vi har casting, det har man inte alltid till en sk.editorial, så får man träffa tjejerna och titta i deras portfolie och prata med dem. Det är ofta bra för jag personligen gillar modeller som är trevliga och som har lite personlighet. I bland ser de inte alltid heller ut som på deras bilder.

Nu har vi valt ut 4 st som vi verkligen gillar.Och det här ska bli så kul! Jag känner mig väldigt inspirerad.

Vi ska göra två jobb för Yourlife nr. 4 och nummer 5. Vi ska även göra 2 jobb för Mama. Ett av jobben ska modellen se gravid ut så Anka (fotografen Anka Bardeleben)har tagit med en låtsasmage från Berlin. Kul när de scannade hennes väska på flygplatsen…..

Här fotograferar Anka av en av tjejerna för att vi ska komma i håg exakt vem hon var. I bakgrunden sitter min dotter Mai och min kompis Camillas dotter Fei och tittar fascinerat på castingen.

Annonser

One comment

  1. Christel

    Hej Mia!

    Trots regn låter det kul och inspirerande! Jag skulle gärna vilja byta med dig! Här hemma töar det för fullt och jag ägnar fritiden åt att försöka tömma min källare på smältvatten. Suck!

    Kram Christel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: