mia anderberg

Locationdag

I dag var vi runt och kollade på location till alla fotograferingar. Och fixade rekvisita.

Jag och Anka, fotografen, cyklade runt här i Bal Harbour och kollade runt. Perfekt att plåta här omkring. Och tänk vad underbart att få känna varm sommarvind mot bara ben i januari. Lucky me!

Vi hann även med en runda på Aventura mall. Köpte en mjuk mjuk farfarströja på Abercrombe&Fitch. Ett måste för mig när jag är i USA är att köpa bomullströjor i skönaste bomullen. Och självklart är Abercrombie en favorit. De t.om luktar gott!

Sen hittade jag äntligen min klänning som jag letat länge efter. En blommig klänning som passar mina bröst och min mage, som har fött två barn, inte för kort, inte för lång…… Och där hängde den! Känns också som en sak som de är bra på i USA, snygga blomklänningar. Denna hittade jag på vackra Antropologie.

En något suddig bild……..

Jag hittade även en kavaj på Banana Republic. Jag köpte den inte men hade den varit i Sverige så hade jag sagt till er alla att gå och köpa den. En randig kavaj med uppfälld krage. Känns bara så rätt och snygg. Perfekt till jeans eller beiga chinos eller shorts…..eller vita jeans.

2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: