mia anderberg

Day off

I dag hade vi ledigt för att hämta andan och skaffa ny kreativitet. Det tar på fantasibanken att vara kreativ och produktiv så många dagar i rad.

Så jag, min dotter Mai, min kompis Camilla och hennes dotter Fei, passade på att sitta i trädgården och måla naglarna. Mycket mysigt!

Camilla och Fei

Jag målar naglarna iklädd min nya klänning från Antropologie

Sen gick jag och Mai ner på stranden. På vägen passerar man Bal Harbour Shops och Neiman Marcus. Jag hade en tanke att vi skulle gå in och kolla på all lyx och köpa glass när vi gick hem igen men jag kom på andra tankar då……

Det är så mysigt och kul att få hänga med sin lilla/stora femåring.

Mai funderar lite över vädret….. Lite väl mörk himmel norrut kanske….. Och ja…. sen gick det snabbt. Det öste ner och när vi 5 minuter och 100 meter senare passerade Neiman Marcus igen såg vi ut som att vi hoppat i havet med kläderna på….. och hade förmodligen inte blivit insläppta på denna lyxgalleria…..

Men oj vad vi skrattade…. jag och min fina dotter.

4 comments

  1. Hej, Jag var där i går på Bal Harbour, grymt mycket snyggt! Dock var rean väck redan. Fick med mig ett par så snygga YSL klackar hem.. Cameron Diaz satt bordet jämte oss på Cappuccino, i går var det people watching på hög nivå. Good vibes! Men mystid på stranden är aldrig fel det heller.

    Ha de gott

  2. mias-mode

    Härligt med YSL! jag blir avis! Vad kul att du är här samtidigt. Hade tänkt bjuda in dig att komma och hälsa på när vi plåtar men nu är vi bara i Bal Harbours gated community. I morgon plåtar vi Mama igen.

  3. Hade varit kul, tack för omtanken! Åker vidare till NYC imorgon på mer jobb, sen mot Toronto.. Pälsmössa och vantar fram, bort med sidenklänningarna!!

    Jag fortsätter följa din blogg..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: