mia anderberg

Snyggt amerikanskt mode

Hemma igen vill jag rekommendera J Crew. Snyggt amerikanskt mode till vettiga priser.. Enkelt blandat med en twist. Deras Creative Director Jenna Lyons har gett J Crew en fantastisk upplyft från tråkigt amerikanskt till snyggt amerikanskt. Något för er som ska åka till USA. För tyvärr säljer de inte till Sverige ännu.

Ni som bara stannar här hemma kan bli inspirerade av Jennas stil. En paljett topp kan man köpa här i Sverige också. Mixa den med ett par jeans eller varför inte mjukisbyxor och en jeansjacka?

Om ni gillar stilen så kolla in mitt modejobb i nr4 av Yourlife, som vi plåtade i Miami nu.

Jenna Lyons Creative Director på J Crew

Annonser

8 comments

 1. Jag tänker genast på Michelle Obama som väl är lyckokastet för J Crew. För Michelle var J Crew ett perfekt varumärke för att markera tillhörigheten med amerikansk medelklass. För J Crew var det ett perfekt sätt att bli lite mer posh och högprofilerat.

  www. mediababe.se

 2. mias-mode

  ja en mycket bra iakttagelse! Det känns verkligen också som att äntligen har USA en first lady som fattar att klä sig snyggt.

 3. Hej Mia, jättebra blogg!
  Vill bara säga att man kan hitta lite J Crew på http://www.net-a-porter.com men såklart är det dyrare och oftast har de inte de riktigt snygga grejerna som finns i USA. Min favorit som alltid kommer nu till våren är deras lightweight cashmere-kofta, helt underbar!

 4. Christel

  Hej Mia!

  Tack för ett bra tips på J Crew! Ska kolla in när jag åker till New York om två veckor. Har du fler tips på varumärken eller annat som man inte får missa under en weekend i Big Apple?!

 5. mias-mode

  Mina andra USA favoriter är: Abercombie&Fitch, Antropologie, Victorias Secret (inte bara för fina underkläder utan även pyamas och nattlinnen), Kiehl´s (fantastiska hudvårdsprodukter till bra pris i usa)Aveda(bästa hårprodukterna), Dermalogica (bästa BÄSTA ansiktsprodukterna), Urban Outfitters och Ralph Lauren.
  Någon annan som har bra N.Y tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: