mia anderberg

Flunsa i stället för Fashion

Jag var på väg till Köpenhamns modemässa i dag. Men se nej, jag fick visst någon slags influensa som kastade sig över mig i går när jag flög hem från Stockholm med barnen. Tack vare fina flygvärdinnor på Malmö Aviation så funkade det med två barn. Trött som jag var och ont i kroppen hjälpte de mig att bära av sovande Jack och tungt handbagage. Tack fina ni!

Men det känns faktiskt hemskt tråkigt att jag inte kan ta mig till Köpenhamn. Jag skulle gå runt med min fina väninna Sofia Ericson som också är stylist och också har lämnat Stockholm för ett nytt liv på landet i Skåne. Vi behövde lite gemensam tid utan barn som pratar samtidigt och lite modeinjektion på det. Och kanske framför allt lite Köpenhamn och vin på lokal.

Så här ser jag ut när jag är sjuk och hemma och släpar runt. Jag är inte så bra på att vara sjuk och ligga till sängs så jag får hitta på något litet projekt. Om ni blir nyfikna på vad ni ser bakom mig så kan ni gå in och kolla i morgon så lägger jag ut lite bilder på saker som jag gillar hemma hos mig.

Annonser

2 comments

  1. Gaëlle

    Snäckan ! Stella fick vattenkoppor & typ jävligt lång karens…så min Köpenhamnshelg blev puts väck…& syrran som fixat 2 på gästlistan på efterfesten på petri…jag som ville se lite assnygga danska fashionkillar…;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: