mia anderberg

Underbara Maria Nilsdotter

I dag har jag haft fullt upp med min plocksida till Yourlife#4. En sida där jag visar vad eller vem som inspirerar mig och ett plock med saker som passar stilen jag inspireras av just då. Se min första sida i nästa nummer av Yourlife#3.

Under min research idag sprang jag på detta fantastiska halsband från underbara, fantasifulla, kreativa och vackra Maria Nilsdotter. Halsband Cornelius i guld med safirer och rubiner 18 000 kr. Njuuuut!

Annonser

4 comments

 1. Mathilda

  Hej Mia,

  Jag har precis upptäckt din blogg och tycker att du skriver intressant och personligt om både mode och inredning. Jag känner igen mig i din stil och vill därför be om lite hjälp. Jag tog nyligen examen från universitetet och har nu fått mitt första ”riktiga” jobb. De gånger jag har varit där har jag märkt att en lite mer strikt klädkod än jag är van vid råder på arbetsplatsen. I min garderob trängs mest tunikor, tights och färgglada klänningar. Nu är det kostymbyxor, skjortor, mörka jeans och kavaj som gäller. Då jag inte har haft ett heltidsjobb förut har jag inte så stor budget – så prisvärda alternativ på kostymer, fina blusar och dressade klänningar och koftor tas tacksamt emot. Business men bohemsikt 🙂

  Kram till dig!

 2. mias-mode

  Hej Mathilda!
  Vad kul att du gillar min blogg. Jag ska göra lite research och återkommer med lite förslag på plagg i bra prisklass och stil. Vad jobbar du med? Du verkar ha en egen skön klädstil. Kanske de andra på arbetsplatsen bara inte är lika fantasifulla som du i klädstil eller bara rädda för att sticka ut. : ) Vi ska nog få till något som är du men ändå lite striktare.
  /mia

 3. Gaëlle chiaberge

  Jag fattar precis vad du menar…helt underbara…men man skulle ha jäkligt bra betaltjobb eller jäkligt rik pojkvän…så kanske hade det hängt runt min hals….;)

 4. Mathilda

  Hej igen Mia, vad gullig du är! Jag ska börja arbeta på marknadsavdelningen på ett stort företag (runt 500 anställda) den 1a mars. Jag har bara varit där två gånger nu innan, men det känns som att alla är lite mer business än vad jag är van vid, och då jag kommer sitta med vid en del möten med ledning etc vill man ju gärna känna sig fin. Tack för hjälpen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: