mia anderberg

Moshi Moshi!

Hej hej på japanska. Moshi Moshi! Så heter min favoritbutik just nu, eller rättare sagt butiker. På Österport i Köpenhamn finns tre. Vi hoppar av på Österport station och går på Dag Hammarsköds Allé. Först passerar vi Moshi Moshi med kläder. Här blandas Acne och Graumann med Rika och Isabel Marant på ett sätt som bara danskar kan blanda.

Jag blir kär i en Rikaväska. Köper inte….. har ju ganska många väskor…

Nästa Moshi Moshi som hälsar oss är skobutiken. Här finns märken som Repetto, Surface to Air, Camilla Skovgaard, Givenchy, N.D.C och Acne.

Här blev jag kär i ett par Repettoskor. Köper inte heller dem, har ju åkt till Köpenhamn för att sälja en del av överflödet i garderoben hemma och har som sagt gett mig tusan på att inte shoppa…. men kan inte glömma dem. Det är likt en förälskelse som säger :”Äntligen! Var har du varit hela mitt liv? Ni är ju svaret på all min skolängtan.” Vi får väl se….

Favvoskon från Repetto. Går lysande att dansa många nätter i.

Fantastiskt snygga skor från Surface to Air.

Jag lämnar kvar min skoförälskelse på Dag Hammarskjölds allé 40 och vi vandrar vidare till Moshi Moshi Mind. Här har yoga, hudvård och själsvård sitt lugna rike. Träningskläder från Adidas by Stella Mc Cartney, hudvård från Kirsten Kjaer Weis, mysbyxor från Juicy Couture och små fina roll-on parfymer från Geisha. Perfekta att ha i handväskan.

Under tiden som jag vandrar gatorna fram i Köpenhamn med rullväskan fylld av kasserade, mer eller mindre använda kläder på väg till återvinning, vandrar trådsmala flickor cat walken fram i Milano. Mer om det i morgon då f.ö även Parisvisningarna kan läggas till.

Från Marni a/w 2011

2 comments

  1. Gaëlle

    Snygging…i brist på män att bli förälskad i ,så tar jag gärna turen tillbaka till skoförälskelsen & kanske låter denna gång även mina fötter bli förälskade…vågar du så vågar jag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: