mia anderberg

Forma dig

Så hur ska vi då göra för att formerna ska hamna rätt?

Jag har t.ex fött två barn och får en mage som ser ut som att jag är i 6e månaden bara jag tittar på en latte. Jag är ganska nöjd med min rumpa. Brösten är ok efter två barn men lite för stora. (Och tiden då jag nonchalant gick omkring på jobbet utan bh är ett minne blott.)  Det ska jag kanske bara vara nöjd med….men … Bara det att många kläder görs i dag till tjejer i 17 år åldern som inte har ätit tillräckligt på ett tag och definitivt inte har ammat två barn. Så där ser ju majoriteten av Sveriges kvinnor inte ut!

Man får helt enkelt omfördela lite!

Mitt första tips till väninnor som ber mig om stylingtips är att börja med att gå till en butik som har bh expertis. Och verkligen be en expedit att mäta och komma med tips. Lyssna på dem även om du kanske tycker att en viss bh är snyggare. Prova dem de föreslår. Och tyck inte att det är jobbigt om de lyfter och mäter. De är experter. Och har sett en mängd bröst i sina dagar! Ge dig tid att prova en mängd olika för att se skillnaden. I Stockholm är NK Damunderkläder min absoluta favorit. I Malmö är La Leia experter på att hitta vad just du behöver. Lindex har alltid någon som är utbildad i hur du väljer rätt bh. Någon annan som har koll på t.ex Göteborg, Luleå, Umeå…..Malugn?

Visst ni att majoriteten av alla kvinnor köper för liten bhstorlek? Och vi har alla olika form och placering. Jag slår vad om att ni tänker att ni har 75 B flera av er. Det är få som faktiskt har det! Själv upptäckte jag att jag hade helt fel storlek för några år sedan.

Maidenform satt på många av Hollywoodstjärnorna under Oscarsgalan. Gamla i gamet vet de hur en kvinnas kropp fungerar och jobbar på det. Deras bhar är underbart mjuka och sköna. Finns tyvärr bara upp till dd-kupa dock.

Lite tips från Maidenform för att få sekreterarkroppen. Riktigt snygga och sexiga tycker jag.

OK kanske inte riktigt lika sexiga… men de funkar…….

Annonser

5 comments

 1. Christel

  Hej!
  Måste bara tillägga att jag tycker att man får jättebra service på Twilfit mittemot Hansacompagniet i Malmö. De är väldigt duktiga och professionella och jag har alltid blivit nöjd med mina bh-inköp där!
  Ha en bra helg!

 2. Erika

  Riktigt snyggt från Maidenform- pinup stil! Spanx gör också bra grejer som omfördelar och slimmar.
  Men som Mia skriver- en bh som sitter rätt gör underverk. Unna dig en ordentlig utprovning av ett proffs!
  Kram alla vackra kvinnor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: