mia anderberg

Solens färg

I dag tycker jag att det passar att vi återgår till vårens trendfärg, GULT! Jag skrev om det tidigare, läs här, och visade några bilder ur Filippa Ks sommarkampanj.

Gult kan vara en svår färg som inte passar alla. Men tänk på att man måste inte tvunget ha en gul tröja eller klänning. Det kan vara något som bara är en accent. Ett par skor, en kjol, en scarves, en ring……Och tänk på att det finns många olika gula nyanser, kalla och varma… testa dig fram.

Matchas snyggt med beige och camelfärgat. Min egen favorit är att mixa med grått. Eller till svart. Eller varför inte till jeansen…..Här kommer lite gula shoppingtips.

Sen skulle jag vilja veta, vilket tycker ni är bäst? Ska jag skriva under eller över bilden? Nu skriver jag under bilden.

Klänning från Asos

Klänning från Karen Millen. Denna är fin att ha en grå cardigan till, på t.ex jobbet.

H&M. Väldigt kort , prisvärd och söt. Om man tycker att den är för kort är den också snygg med ett par jeans, stuprörsmodell, under.

Strikt och enkel från Topshop. Som f.ö öppnat en ny flaggskeppsbutik på Sergelgatan i Stockholm. Här finns lika mycket som Topshop Oxford Circus! Bär ett stort halsband i halsen!

Gula släta volanger från Zara. Otroligt snyggt med bara en svart pumps till!

Mer gult från Topshop. Söt blus till camelfärgade kostymbyxor eller jeansen.

Gul blus från Zara.

Gult och beige linne från Zara. Riktigt snyggt! Detta köper jag!

Gul mockapumps från Tiger.

Gul lackpumps från Karen Millen.

Underbart gul sko från Rizzo.

Sommarperfekt! Hasbeens i gult!

Gula armband i plexiglas från Cooee.

Man kan ju åtminstone satsa på gula naglar, detta från H&M.

Annonser

5 comments

 1. jeanette

  Så skriver långskånkan igen. Jag tycker bildtext under är bäst och klänning nummer två Karen Miller. Men nu var det det här med klackarna. Jag råkar veta att Rodebier har ett par gula, platta sandaler som jag såg i tidningen. Själv köpte jag dem i brunt i torsdags och lyckades smyga in i garderoben och har inte ens gluttat sen dess. Lite dåligt shoppinsamvete som vanligt.
  Kom på en till önskan (har säkert 100): jo, ett reportage med sköna och SNYGGA skor. Alltså sådana som man kan gå omkring i länge. Och ändå vara fin. Då skulle jag bli glad. Också. Hej, hej!

 2. mias-mode

  Hej Långa STÅTLIGA du! Tack för bra feedback! Jag älskar när mina läsare är med och kommer med förslag, idéer och shoppingtips!
  Jag kollar låga skor och återkommer. Och det hade varit kul att höra mer från dig om vad du och alla ni andra vill läsa om. Och gärna tips från ni som är långa, om vad som känns rätt och funkar när man är lång och vad som känns som ett problem och absoluta NO NOs i klädväg. Jag är själv inte så lång och vet inte….
  Sol från mig!
  /mia

 3. Åhh, nu sprang jag ut på lunchen och handlade den fina gula klänningen: Jag kommer vara supersnygg på nästa tjejmiddag:) Gillar klänningar med volanger som döljer mammamagen som envist hänger kvar;) Blir himla sugen på att köpa det gula armbandet också!

 4. jeanette

  Hej! Man vill som långa kunna känna sig lika läcker som det som höga klackar tillför. Inte hasa omkring i Kalle Ankaskor jämt utan få det där lyftet. Därför ska nog inte skon vara platt platt utan ha en viss nivåskillnad för bättre hållning. Det kan räcka med 2 cm. Det är vad jag kommer på just i stunden.
  Hej, hej från långskånkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: