mia anderberg

Finvintage

Jag gillar en dansk sida, A Fashion Tale Butik, där man kan buda på plagg och skor, knappt använda, lite ”finare” märken som Chloé, Lanvin blandas med Zara och Cos. Ett bra sätt att återanvända plagg i stället för att slänga eller låta hänga i garderoben. En del av min garderobsrotation som jag skrev om tidigare.

Någon som vet en svensk sight med detta koncept?

Snygg pumps från YSL, säljes till högstbjudande på A Fashion Tale Butik.

Många glada tillrop blev det på After Work specialen. Kul! Någon bad mig om tips på grundgarderoben för kontoret. Detta har jag skrivit om tidigare i några inlägg. Kolla på dem här. Annars vill jag rekommendera t.ex de svarta enkla klänningarna i After Work specialen från t.ex Gant och In Wear. Ett par svart byxor gärna i smal ”cigarett modell” eller lite utvängda som nedanstående från Zara. Och självklart två svarta kavajer, en kort insvängd och en lång, lite ”oversize”. Kolla på Tiger, Filippa K, H&M, Zara och Lindex. En eller två enkla kjolar, t.ex som nedanstående från 3.1 Philip Lim. Komplettera med toppar i olika färger, starka, lite glittriga, i siden, enkla svarta samt en riktigt fin t-shirt från t.ex Acne, Isabel Marant eller American Vintage. Och köp 2-3 par skor i olika höjder och modeller att variera mellan. T.ex en ballerina, en pumps mellan hög och en högklackad pumps eller stövlett.

Här kommer min favoriter just nu på A Fashion Tale Butik och som skulle passa fint på kontoret.

Ballerina från Lanvin.

Topp från Stella McCartney, passar både till svart byxor, beige byxor och jeans förstås.

Kjol från 3.1 Philip Lim

Snygg i svart, byxor från Zara. Lägg ett bud på A Fashion Tale Butik.

Annonser

2 comments

  1. Björkis

    Åh, vilken bra site, de där Chanelsolglasögonen kanske genast måste budas på!! (Gud, jag blir tokig på den där Captcha-koden!!! Som värsta ufot glömmer jag först att skriva den för jag är så hetsig och sedan försöker jag skriva in den i Hemsidefältet, mitt IQ kan verkligen inte vara över 8.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: