mia anderberg

Olika sorters skor

Visst är det så att man inte köper lika många skor som klänningar? Och det finns olika sorters skor. Skor som är som små smycken, accesoarer, ofta ganska obekväma, man har inte dem på sig så ofta, sen är det skorna som man ska gå många mil i, favoritskorna, som ska passa till många olika saker.

Just i dag längtar jag efter att få sväva fram över ängarna i denna bedårande korta lilla klänning, solbrända ben och söta, stora, höga trosor(om de skulle råka synas när jag försöker hjula….). Ett stort halsband till gör det hela lite roligare. Helst vill jag ju ha de fina gröna sandaletterna från Rizzo till men det lär bli mina svarta boots som redan vandrat en evighet. Sandaletterna skulle ju bara sjunka ner i myllan………

Klänning från Rützou.

Halsband från Indiska.

Sandalett från Rizzo.

Mina gamla boots från Wera/Åhléns.

Annonser

One comment

  1. jeanette

    Men det är väl också lättare att hitta och bli nöjd med en klänning!? De är ju så flexibla om man bara har rätt storlek. Mjukt tyg. Skor är en livslång jakt som aldrig tar slut fastän man kanske köpte ett par för två dagar sedan. Men så gick man i dem och vad händer – skoskav! Jajamensan. Alltså blir man inte riktigt nöjd och jakten efter de perfekta skorna fortsätter. Sen, äsch, jag skulle kunna skriva en uppsats om detta. Hej då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: