mia anderberg

Loppissommar

Jag älskar Skåne på sommaren! Speciellt Österlen. Mitt Provence. Gröna kullar, böljande fält, ett blått blått hav….. en skön känsla i min kropp.

Jag fick en fråga om Skåne tips för semestern. Här kommer att komma lite tips. Fortsätt att följa mig här i sommar så ploppar det upp lite tips efterhand som jag kommer på dem eller om det är en loppis på gång. För det älskar jag med! Loppisar!!!

Just nu har jag inget eget sommarhus, vi sålde vårt nere vid Sandhammaren för det blev lite för många hus och barn att hålla reda på. Men snart… eller kanske lite senare ska vi ha ett nytt hus bland böljande åkrar.

Hur som helst så har min svägerska, Katia, köpt ett sommarhus, i Ingelstorp, där jag kommer att spendera en hel del tid i sommar. Och det bästa är att hon behöver en massa saker på loppisar. Vilken tur, då kan jag köpa saker på loppis!!

I helgen var det loppis i Baskemölla. Den är en av mina favoritloppisar. Det gäller att vara på loppis i tid! Innan den börjar. För att scanna läget och se var man ska stå när startskottet går.

Denna gång var det jag och svägerskorna som släpade med oss alla barnen. 8 barn, 3 mammor. Vi lyckades komma t.om 10 minuter innan insläpp kl.10.30 och kändes oss som supermorsorna. Sen fick jag börja på barnbordet där jag slogs om några småbilar med 2 st mormödrar som roffade åt sig de bästa bilarna.

På lördag är det dax för Janstorploppisen. kl.14. På söndagen 17 juli, kl.9. är det den absoluta favoritloppisen Ingelstorp.

Leksakshögen

Den här vasen köpte jag till mig själv. Nu står den hemma hos mig med mina fina rosor i.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: