mia anderberg

låga skor men inte för låga….

Här kommer ett svar till en tjej som bad mig om tips på snygga, coola skor som passar på kontoret om man är lång…. Lite klack men inte för mycket. Jag har gjort en blandning av höjder. Det måste inte vara klack på skon för att man ska kännas sig dressad. Det kan passa fint med ett par sk. herrskor till hösten snygga maskulina stil t.ex. Funkar också bra till en kort kjol. Sen finns det mycket loafers i höst. Passar också till samma.

Tänk på att det kan vara smart att ha olika höjder på skorna på kontoret. Min gamla chef på Damernas Värld, Martina Bonnier, hade alltid en lång rad med skor under skrivbordet som hon bytte mellan under dagen.

Först några som ja, är lite dyrare men Hope gör bara så snygga skor. Och bra kvalité. Något som är bra att satsa på i just skor.

 

Hope

Hope

Hope

Rizzo

 

Rizzo

 

 

Rizzo

Rizzo

Rizzo

Rizzo

Rizzo

Scorett

 

Åhlens

 

Åhlens/Wera

Åhlens

Scorett

Ecco

 

Annonser

3 comments

  1. Katarina

    Jamen herregud! Nu var jag på Åhléns city och provade Hope-kängorna som det står designer’s choice på och det var verkligen ett misstag!! Jag KUNDE inte gå därifrån utan dem! Som ”tur” var hade jag åtminstone en 20% rabattkupong men jag blev alltså 2559 kronor fattigare… det är sanslöst mycket pengar för ett par kängor, men va f-n, de satt som en smäck! Så bra har inga skor suttit på min fot sedan jag hade turen för ca 15 år sedan att trilla över ett par freelance-kängor, svarta klassiska på en second hand på Östermalm… de använde jag flitigt fram till för ett par år sedan när jag hade slitit ut hela innanmätet på dem…. 🙂 Hoppas att dessa håller lika länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: