mia anderberg

Stjärnstatus

Kommer ni i håg att jag skrev om alla stjärnorna på Dolce&Gabbanas höstvisning 2011? Nu är de här. Och det är fortfarande lika snyggt att blanda gult och svart! 

Vill ha begär!! Skor Dolce&Gabbana på Net-a-porter.

Från Dolce&Gabbana höst 2011.

Bild från style.com utanför London fashion week.

En annan trend som Dolce visade denna höst var androgynt. Kostym och feminimnt blandat. Den trenden återkommer vi till en annan dag. För den är riktigt snygg!

När ni läser det här så är jag på möhippa för min allra bästa vän Jenny. Nästa lördag gifter hon sig. Följ mig nästa vecka i försöket att mixa förberedelser med henne med mitt vanliga jobb. Egentligen skulle jag åkt till Mallorca och gjort ett reklamjobb men den fotograferingen bara flyttas fram. Men det är ju tur, annars hade det varit kamikaze! Och nästa lördag, Bröllop! Spännande!

 

 

 

 

 

Annonser

2 comments

  1. Emma

    Hej! Ville bara ge en eloge för ditt modereportage i senaste YourLife (”Smickrande blåställ”)! Supersnyggt, bärbart och coolt alltihop!!!! Blev så himla inspirerad! Tack!

    • Tusen tack! det värmer i hjärtat med eloge!! Ett kul jobb att göra där jag tänkte mycket på mina läsares frågor här om vad ni ”behöver”. Förutom lite fashion och glamour….Snygga kontorskläder. /mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: