mia anderberg

Äntligen VÅR!

Ojojoj! Vad jag har haft/har många prjekt på G samtidigt just nu. Jag lovade bilder från pressvisningarna förra veckan. Här kommer ett litet plock av mina favoriter bland det vi fick se! Bättre sent än aldrig!

Tendensord för våren 2012 känns som:

Orange

Metall

Trä

Tillbaka till naturen blandat med 60-tal….

Rustas pressvisning var det campingtema. Några stackars praktikanter(nää jag vet inte vem det var ; ) var utklädda till olika djur i människoformat. Kul och kreativt!

På Skobranchrådet finns det skor i alla färger och former. De är pressagenter för många av Sveriges skomärken.

Leaf lamp från Green Furniture. Underbart vacker och praktisk. Alla ”löven” är gjorda av filt och absorberar ljud. Finns både som lampa med fot och taklampa.

Lindex lanserar ett nytt koncept som heter Holly&Whyte. Snyggt, lite JCrew influerat om jag får säga det… Preppy blandat med lite glitter.

Snygg lampa från Åhlens.

Tröja med glittrande axlar från Lindex Holly&Whyte kollektion.

Orangekappa från H&M.

Vacker spetskjol från Lindex blir perfekt till brunbrända ben eller varför inte svarta heltäckande strumpbyxor och silverskor!

Överkast, täcken, kuddar, allt vi älskar! Här i en blandning från Ellos och Klippan.

Favorit ljusstakar från Bengt&Lotta.

Snygga burkar från Stelton. Går att stapla och är gjorda för att förvara mat i kylskåpet. När locket blir kallt expanderar det. Smart!

Denna barnskon ska jag satsa på till våren. Snygg, cool och praktisk! Från Ecco, så klart! Synd att man inte själv har sååå små fötter.

Guldpaljett kjol från Lindex. Snyggt med stickad tröja i sandfärg till!

Kuddar från Anna O.

Jag tycker att det är så roligt när man träffar någon som har en bra idé. Det gör jag förvisso ofta, men denna duo från Norrland charmade mig totalt. E&E, Erik och Emilia. De gör glasögon och solglasögon med Norrland som inspiration. De gräver där de står! Smart! Och sen tar det vidare. Dessa glasögon heter Umeå och jag tror att det var den som var Norrsken! Som poesi! Än en gång! Varför behöver jag inte glasögon????

På torsdagen var det invigning av den stora fina nya Indiskabutiken i Gallerian. Jag längtar till nästa höst då vi kan se fram emot en lika fin, hoppas jag, i Malmö. I nya stora Emporiagallerian. Jag blev kär i denna träpallen. Men var ska jag ha ännu en pall….?

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

5 comments

  1. Pingback: Urbota megasnygga Gwyneth « mia anderberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: