mia anderberg

Kall sommar

Vad har jag mer gjort på sistone….

Jag har t.ex hoppat in som modell för Riksbyggen. Jag och Petra Bindel har som jag skrev tidigare i veckan satt i hop en fotografering som skulle vara sommrig…. ja.. just precis sommrig…. i slutet på november. På måndagen sken solen plötsligt så vi blev tvungna att snabbt sätta i hop bilden. Jag fick hoppa in som modell… man skulle bara se benen. SOMMARbenen. Och en cykel. Så jag fick helt enkelt sätta på mig flera lager på överkroppen, underst ett ylleunderställ, och på de barfota fötterna ett par Has Beens…. En spännande syn om inte annat.

Klänningen var dessuton alldeles för lång så den fick jag hiva upp i midjan. Mitt liv som fashion stylist! Glamour varje dag!

Sen var det bara att ut och cykla….. Så om ni någon gång funderar på att köpa ett hus från Riksbyggen. Ja då kanske ni ser mina kalla små fötter.

När vi äntligen kom in igen så hade jag glömt mina raggsockor som skulle tina upp mina stackars tår… Well livet som stylist, där the fashionmoments aldrig tar slut. Jag fick helt enkelt värma fötterna med mina vantar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: