mia anderberg

Carol oh Carol!

Min väninna och gamla arbetskamrat på Damernas Värld, Carol Chen, älskar skönhetsprodukter! Jag har därför bett henne skriva lite skönhetsinlägg här på bloggen. Om ni vill läsa mer om hennes liv på Damernas Världs redaktion så finns hon på According to Carol.

Så välkommen hit på besök Carol! Och ni kära läsare, om ni har frågor och funderingar kring skönhet skriv hit och fråga. Carol har testat det mesta (i skönhetsväg; ). En av de fantastiska sakerna med att jobba på Damernas Värld är ju nämligen att man får chansen att testa olika skönhetsprodukter.

1. Namn? Carol Chen
2. Ålder? 33 år
3. Vad jobbar du med och var? Redaktionsassistent på Damernas Värld
4. Varför älskar du skönhet? För mig handlar inte skönhet bara om hur man kan försköna sitt yttre och dölja skavanker, utan också hur man bevarar den och tar hand om sig själv. Jag är väldigt intresserad av att se hur huden påverkas av yttre och inre faktorer i våra liv och hur man med hjälp av olika produkter skyddar sig och underhåller huden.
5. Hur kommer det sig att du provat så många? Intresset började redan som barnsben. Jag blev förförd av alla färger, förpackningar, dofter och konsistenser och nu när jag jobbar på Damernas Värld så får vi chansen varje månad att testa olika produkter till våra test till tidningen. Vem kan motstå?
6. Vad är ett måste varje dag för dig? En bra bas; foundation eller färgad dagcreme.
7. Om jag bara har råd att köpa en dyr sak i halvåret, vad ska det vara? Ett bra serum som tillför fukt och näring åt huden.
Annonser

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: