mia anderberg

Malins hus

Jag har fått en ny granne! Det är fina, snygga Malin Persson som flyttat in i mitt kvarter.

Första gången jag träffade Malin var i Rom. Jag skulle göra ett modereportage/inredningsreportage/porträtt/omslag av Malin, hennes hus och familj för Mama. Hon bodde i Rom sedan många år med sina två underbara söner, man och t.om mamma och pappa hade flyttat till Rom från Osby. Malin och Damianos lägenhet var alldeles underbar och mer som ett hus med två våningar och en trädgård. (Hennes hem var med i DN bostad denna helgen. Läs här.)

I två dagar hängde jag hos Malin och barnen. Vi blev varmt mottagna. Och alla ställde glatt upp på allt vi tänkte ut till foto. Hon gjorde bl.a gnocci med sina barn i trädgården och jag kommer alltid att tänka på Malin när jag tänker på gnocci. Antagligen för att jag aldrig lyckats göra gnocci med mina barn så där snyggt i trädgården.

De två dagarna avslutades med att jag fick världens godaste ananas att äta och just då och där i Malins soffa, kände jag för första gången Jacks små små ben sparka inne i min mage. Jag spenderade resten av min graviditet ätandes just ananas.

Och så plötsligt bor hon här. I Limhamn! Nu med tre barn. Malin och Damiano har köpt huset som jag alltid funderat på vem som ska köpa just det där huset. Det är gammalt, slitet, alldeles för mycket att renovera skulle många säga…. men det är alldeles, alldeles bedårande! Och det har fått helt rätt ägare. Malin kommer att ta väl hand om huset, tapeterna, de färgade glasdörrarna,den öppna spisen, ja t.om de gamla kvarglömda utemöblerna i källaren. Om ni vill följa hennes renoveringsresa gå in på hennes nya blogg  Malin Persson.

Välkommen till the hoods, Malin!

Malin, Cleo, Milo och Tiago i Mama 2011.

Malins bedårande hall från 1909.

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: