mia anderberg

Möte i Köpehamn

I går hade jag ett möte inplanerat i Köpenhamn med fotograf Katrine Rohrberg. Det var också planerat att min studiedagledige 3-åring skulle vara med mormor men barnvakten blev sjuk. Men det bästa med att vara frilans är att man ibland kan ta med sig barnen. Ibland…… Så med vagnen fylld av ombyteskläder, dator, bilar och lösningen på allt, ipaden satte jag och Jacken oss på tåget till Köpenhamn. Och vi hade en underbar dag.

Först möte på Paludan Bokcafe, sen ut i solen. Shopping på Notre Dame, stället där man alltid hittar någon liten mer eller mindre viktig inredningsak. Efter att ha shoppat ett stridsflygplan och en Porche Carrera, smart nog säljer de också leksaker på en liten hylla, så blev det picknick i solen på Gråbröders torget. Med mätta magar strosade vi vidare till bl.a Illums barnavdelning som är toppen med många fina märken. Poppy Rose, Wheat, Chloé barn, Sofie Schnoor, Petit Bateau mfl..mfl…

Efter det var lillkillen ganska trött på butiker och vi satt lite till i solen innan vi tog först metro sen tåg hem till Sverige. För det är ju resan som är det viktigaste.

Underbara timmar med min son. Så lätt att glömma bort att bara vara med ett styck barn ibland. Så underbart. Så enkelt.

 

Annonser

2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: