mia anderberg

Amelies hus

I morgon kommer Sköna hem Country Life ut i butik. Ni som är prenumeranter har redan fått den i lådan.

Där är bl.a mitt inredningsjobb från sminkös Amelie Holmbergs hus med. Jag och fotograf Jonas Ingerstedt gjorde jobbet vid två tillfällen. Trädgården en varm och skön junidag precis innan midsommar då Amelies bedårande trädgård stod i full blom. Och inomhus en dag i september då trädgården var på väg till vila. Båda dagarna var vackra. Amelies hus är en fridfull och vacker plats. T.om Jonas som normalt inte är så mycket för Shabby Chic om än i sin vackraste, tappning, lyckades jag sakta invagga i ro att ge efter för dekandensen i att spara och köpa på sig massvis av gamla minnen och blanda dem med blomhav.

Jag nästan måste göra om mitt kök igen för att ha en sådan där underbar stor spis från Smeg. För att inte tala om kyl och frys i vaniljfärg, också från Smeg.

Amelie har lyxen att ha ett så stort kök att den ena delen är enbart till ägnad disk och vattenslabbande.

Denna jobbdag i juni tog jag med mig min Jack och hans käraste Uma, som bor i samma by. Amelies trofaste hund Lucas var med och fikade. Visst kan man ha med barn på jobbet!

I samma nummer av Sköna hem Country Life finns även mitt modereportage som jag gjorde i september med fotograf Andreas von Gegerfelt. 

4 comments

  1. Tack för kommentar hos mig, så att jag fann min väg hit. Grymt fint reportage! Jag är ingen Shabby Chic-människa alls, men det här är ju bara underbart. Roligt att se fler fina bilder. Nu ut på altanen igen för att fortsätta titta på era fina bilder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: