mia anderberg

Busy week

Vissa veckor blir så där överfulla även om det egentligen är en ganska obokad vecka… Det har varit skolavslutning, viktiga möten, plåtning, mindre viktiga möten, intervju, inspirerande möten, springa runt och fixa på stan till plåtning, kreativa möten, inställda festbesök och på det en son med 40, 7 graders feber och veckopendlande man…. Men det var en bra vecka. Och helgen lugn och skön. Äntligen har våra barn slutat att vakna kl.6.00 och sover vidare till kl.9.00!!!! Och sover hela natten… ibland i alla fall.

Jag och Malin hade lite fika med de duktiga och inspirerande tjejerna på nyöppnade byrån Lite Attention. Spännande saker på G! Linas jeans vill jag ha NU! Kommer variant på dem på Lindex snart. Dem ska jag ha!

Fika med Malin i underbart mysiga Slottsträdgårdens café.

Skolavslutning i St Andreas kyrkan. Mai prickig och fin i klänning från Ebbe Kids, med kompisarna Gry och Neo.

Blev intervjuad för tidning på Goodolds och Wonderleaps kontor som jag inredde i vintras. Det hade tillkommit en fin och kreativ lösning på bokhylla i en av de gamla balkarna i järn. Snyggt!

Helg med familjemys på Limhamns fältet som vi har turen att bo 5 minuter från. Nu bär det av till kusinfika på Statarmuseet i Bokskogen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: