mia anderberg

Kalashelg!

Det har varit en underbar helg med sol och kalas i dagarna två. I går fyllde Malins söte lille Milo 5 år. I dag firade vi min fina stora Mais 6  1/2 års kalas. Hon vill inte ha barnkalas i januari när hon fyller år så vi firar på sommaren i stället. Och det tycker även jag är både enklast och roligast. Man kan vara ute i trädgården och förhoppningsvis är det sol. Om man ber extra, extra mycket till sin lyckliga mammastjärna.

Och det funkade! Sol hela helgen!

På Milos kalas får man börja med en mumsig klubba. Jack har börjat fundera över när hans kalas ska vara. Han fyllde 3 år i mars och jag nämnde inte möjligheten om kalas. Vi väntar till nästa år. Men nu tror jag att han fattat….. Barnkalas är inte samma ska som att mormor och morfar kommer på tårta….

Malin är så pysslig, fin och rolig! Här väntar barnen på att få sparka på piñatan. Om ni vill se mer fina bilder från Milos kalas och hur det såg ut sekunden efter kolla här.

Italienska (eller är det MFFs färg? )ballonger fyllda med önskningar lyfter i skyn. Jag önskade sol även nästa dag och det fick vi!

Jag började dagen med att plocka en ros från min trädgård åt min 6 1/2 år flicka! Varsågod Mai! Sen städa, baka några kladdkakor, ta fram grillkorven och tacka min lyckliga stjärna att solen skiner så alla barnen håller sig ute i trädgården. Så behöver vi inte städa igen…..

Det är inte helt lätt att hinna med att plåta på sina barns kalas…… Så tyvärr blev det ingen bild på dagens höjdpunkt. Den årliga kalasleken kasta vattenballonger på pappa Fredrik. Barnen älskar det!

Lyckades ta 1st bild dock! Under Acacian sitter vi och myser på filtar, kuddar och trasmattor i skuggan och har tatueringstudio efter det att barnen tömt sina godispåsar. Äntligen fick jag sitta ner en stund.

Det är inte helt fel att fylla 6 1/2 år!

 

 

 

Annonser

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: