mia anderberg

It´s fashion darling!

Jag har verkligen helt släppt tanken på mode i sommar… Det har mest varit landet, gummistövlar, barn, regn, fika, kärlek, strand, sortering av garage och diverse utrymmen……Ni har fått mina enda små tankar på modeområdet. Men som vanligt andra veckan i augusti är det dax att borsta av modenerven och bege sig till Köpenhamn för Copenhagen Fashion Week.

Pga. min totala modenonchalans denna sommar så hade jag glömt(förträngt?) att akreditera mig för visningarna så det blev ingen catwalk utan bara mässa. Vi som jobbar med press måste varje gång det är mässa fixa en pressakreditering…. Onödigt krångligt och inget man känner för i början av semestern.

Glad att få lämna sorteringen av det sista bortglömda förrådet tog jag och snygga Malin tåget över till Köpenhamn.

Först var vi tvungna att stilla vårt shoppingbegär på Österport. För mig blev det en Isabel Marant topp och en söt Söstjernenkjol till Mai i fantastiska second hand affären Greibe Kumari.

Ångrar lite eller kanske sörjer… att jag inte köpte de här bedårande skorna från Chloé. Men jag vet ju innerst inne att jag inte skulle använda dem särskilt mycket….

 

Det kändes inte som att det hände så mycket nytt sommaren 2013. Mera glittrigt, guld, silver, vitt, nude, accentfärger, gult i olika nyanser, blått, tomatrött, sportigt, grafiskt. Hos Karen by Simonsen hittade jag denna guldiga kavaj som jag hoppas plåta till något modereportage.

 

Lavendelblått hos Dagmar

 

Underbara kornblå underkläder hos Noir.

 

Tomatrött hos Baum und Pferdgarten.

 

Petit Bateau gör också vuxenkläder som känns snygga och skööööna. I like! Tröja och baddräkt längtar jag efter.

 

Baddräkt Petit Bateau.

 

V Avenue Shoe Repair gör en snygg, bärbar t.om lite mönstrad sommarkollektion 2013, inspirerad av ryska fängelsetatueringar. Jag vill ha många av plaggen men framför allt vill jag ha en sådan här affisch!

 

Tur att man har sällskap av en riktig top model när man ska visa coola solglasögon från Linda Farrow Projects.

 

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: