mia anderberg

Lite rörig kreativitet

Just nu är det lite rörigt och kreativt i min hjärna. Då inträffar ofta tokiga och jobbiga saker. Som att det är då allt ska gå fel. När det inte finns plats och tid….

 

 

I fredags blev jag bestulen på min telefon… när jag satt och hade möte med fotograf Katrine Rohrberg. Vi planerar en Damernas Värld fotografering på tisdag. Självklart hade jag inte gjort back up på telefonen på ett tag….. alla foton borta….. alla telefonnummer…. borta…allt…..

Till denna fotografering inspireras jag bl.a av coola Freja Beha.

 

I går skulle jag hjälpa en kompis att göra en liten film till ett projekt han har. Baka en kaka som skulle vara med i bild. Strö över lite choklad och annat mums och sen vara med i bild med mina händer….Och bara riva lite choklad ovanpå med….. ett rivjärn… bad idea! Jag skar upp halva pekfingret….

När vi till sist lyckats att filma färdigt (Gustaf fick själv stoppa in kakan i filmen, jag hade ett blodigt förband….)och skulle gå hem från det coola 60 tals huset vi lånat och smällt igen dörren.. ja då hade jag glömt min väska med nycklar, pengar….

WHY???

Det positiva denna dag var att husets ägarinna hade fyra äppelträd fyllda med äpplen. Mums!

Detta resulterade bl.a i att jag inte hann gå till Lindex för att shoppa Missoni…. Någon annan som shoppade? Det var tydligen galna köer så någon av er måste ha varit där.

Till er som nu har ett Missonihem fyllt av Missoniplagg och känner att ni vill matcha på något oväntat men snyggt sätt vill jag tipsa med denna bild som Martina Bonnier hade snappat utanför visningarna i Milano. Missonimönster till leopard, vit skjorta och skrikrosa pumps! I like!

 

 

Annonser

2 comments

 1. Klara

  oh no, så jobbigt. Du måste genast slå på ”delning” på din nya mobil så allt sparas i molnet.
  Lindex i Malmö var ganska lugnt men i Stockholm hysteriskt. Lite svåra färger, väldigt mycket vinrött och lila. Barnkläderna var finast.

 2. Emm

  Ja så är det ibland när oturen ramlar in så blir det ordentligt. Usch ja! Fast kanske hellre nån gång sådär än jämna plågor mest hela tiden:)
  Hoppas att den dåliga trenden är bruten eller bryts …NU !
  Trodde jag skulle till Lindex i Malmö men hypen gjorde mig osugen och att man ser plaggen överallt nu får mig att vara nöjd med mitt beslut. Undrar hur länge missoniplaggen kommer synas på stan i den här frekvensen.
  Bildens styling här ovan med vit skjorta, leo och bjärta klackar var däremot ursnygg!
  Din bredd på bilder med stylingtips är verkligen inspirerande.
  Tack! & Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: