mia anderberg

Better luck!

Nu känns det som att jag fått hjälp från högre makter att klara oförutsedda olyckor. Som att min mobiltelefon blev stulen och jag skar mig i fingret och jag gick omkring de senaste två veckorna och hade en känsla av att något jobbigt skulle hända. Och så klart blev det så.

Lina, En lång Blondin, på Lite Kalabalik uppmärksammade detta när jag var och lånade lite saker till min DV fotografering i morgon och gav mig världens bästa present. En Lite Fatima att vaka över mig. För att göra det lite säkrare så köpte min arma moder, mina barns mormor, en cykelhjälm till mig. Så nu har jag som man brukar säga ”både livrem och hängslen” . Jag sprang också en runda i helgen och det var nog lite det också som fattats mig. Positiv energi. Så nu jag kastar mig med lycka in i en ny kreativ vecka.

 

Lite Fatima

 

En positiv effekt av att min telefon blev stulen är att jag och min dotter Mai delar telefon några veckor innan min nya kommer. Detta resulterar i de mest fantasifulla bilderna i min telefon. Jag får ju dessutom tillfälle att bära runt på en rosa mobil med Eiffeltornet och ett peacemärke på.

 

Tillbaka till mitt ”häng” för i morgon. Just nu är allt en enda stor mönstermix. Men det ska snart bli bärbart.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: